Saltar a continguts

El Portal

Navegació

Menú principal

L'opinió dels grups municipals

Imatge de complement

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Solsona (Esquerra Republicana de Catalunya, Convergència i Unió i Partit dels Socialistes de Catalunya) disposen d'una plataforma en cadascun dels números d'El Portal digital per fer arribar la seva opinió a la ciutadania. Els temes són de lliure elecció.

Imatge de complement
Salvi Nofrarias, portaveu d'ERC

A pocs dies de les eleccions generals, el portaveu municipal d'ERC defensa l'opció encapçalada per Alfred Bosch i, a la demarcació de Lleida, per Xavier Castellana. Salvi Nofrarias destaca que per primera vegada el Solsonès té possibilitats de ser representat a Madrid.

Imatge de complement
Esteve Algué, portaveu de CiU

El grup municipal de CiU emplaça l'equip de govern a aplicar polítiques d'austeritat sense partidismes i amb una planificació de futur. En aquest article, Esteve Algué proposa que la "proactivitat" sigui la constant en els debats plenaris.

Imatge de complement
Encarna Tarifa, portaveu del PSC

Després de més de tres anys d'entrar en recessió, el país necessita un nou model de gestió econòmica. Ho defensa la portaveu socialista en un article a favor de l'aprimament de l'Administració, però contrari a les retallades en educació i sanitat.