Saltar a continguts

El Portal

Navegació

Menú principal

Més notícies

01/11/2011
Deu premis de 60 euros per als millors pessebres i un de 150 per a la il·lustració de l'agenda de Nadal

La regidoria de Cultura de Solsona convoca els tradicionals concursos vinculats a les festes de Nadal. D’una banda, s’han publicat les bases del Concurs de Postals, que arriba a la novena edició, per escollir la il•lustració de la nadala que enviarà l’Ajuntament i la portada del programa d’actes nadalencs que es fa arribar als domicilis de la ciutat. De l’altra, es fan públiques també les bases del clàssic Concurs de Pessebres, al qual poden participar ciutadans a títol particular, entitats i escoles.

El Concurs de Postals de Nadal és obert a tothom. La temàtica ha de centrar-se en les festes nadalenques i la tècnica és lliure, tot i que les mides han d’ajustar-se a 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. Les dades de l’autor s’han d’adjuntar en un sobre tancat. El termini d’admissió de propostes es tancarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament el 18 de novembre a la 1 del migdia. L’obra guanyadora serà premiada amb 150 euros, que es lliurarà en un acte públic el 6 de gener a les 7 de la tarda a la sala de plens del consistori.

Quant al Concurs de Pessebres, es repartiran deu premis de 60 euros cadascun. Com sempre, hi ha la modalitat clàssica i la moderna. Les persones o entitats interessades a participar-hi han d’inscriure’s a l’OAC entre el 15 de novembre i el 12 de desembre. Els pessebres participants s’hauran d’exposar al públic entre els dies 20 de desembre i 6 de gener, i com a mínim hauran de ser visibles de 6 de la tarda a 9 del vespre. Els premis també s’entregaran el dia de Reis a les 7 de la tarda.